Farka Residence

Kompleksi “Lisi i arte” ndodhet ne Farke dhe aksesohet nga “Rruga e Agallareve” dhe përmban 22 vila.
-3.1km nga TEG (7 min. me makine)
-10.5 km nga “Sheshi Skenderbej” (15 min. me makine)
Kompleksi ka nje arkitekture bashkekohore. Vilat kane sip. te medha vetratash, qe i ben ato transparente dhe me prane me natyren. Secila prej vilave ka 2 poste parkimi, pishine dhe gjelberim te dendur.
Vilat organizohen ne dy kate dhe kane planimetri shume te pershtatshme sipas deshirave specifike te bleresit.
Vila permban 3-4 dhoma gjumi, 1-2 ambiente ndenje (ne secilin kat), 1 ambient gatimi, 4-5 tualete, depo e ambiente te tjera sherbimi.
Sip. vilave:
-TIP 1 315.3 m2
-TIP 2 310.5 m2
-TIP 2′ 310.2 m2