Revolution Slider Error: Slider with alias alias="VILA"ULLIRI"" not found.
Maybe you mean: 'acacia 1-3' or 'acacia-2-3' or 'acacia-3-2' or 'acacia-4-1' or 'VILA \"ULLIRI\"' or 'home'

Vila “Ulliri”

Sipërfaqja totale e Vilës: 874 m²
Siperfaqja e Tokes: 1485 m² Kjo vilë është perfekte për një familje. Ofron 5 dhoma gjumi te bollshme, sallon, pishinë të brëndshme dhe të jashtme.

Sipëfaqja e truallit: 1485m²